Pauline

PaulinePauline is deskundig op het gebied van verlieservaring en orthopedagogiek. In haar praktijk De Levensboom Delft begeleidt zij kinderen, jongeren en volwassenen rondom het thema verlies door ziekte, overlijden en/of scheiding. Zij is getrouwd met Frank en zij is moeder van 3 volwassen kinderen.

Mijn professionele loopbaan ben ik begonnen in de gezondheidszorg waar ik jaren heb gewerkt als oncologieverpleegkundige en docent verpleegkunde. In 2010 studeerde ik af in de Orthopedagogiek. Verliessituaties spelen een rol in mijn werk en in mijn persoonlijke leven. In december 2015 heb ik de opleiding tot verliesbegeleider Kinderen & Jongeren bij het Land van Rouw (www.landvanrouw.nl) afgerond, waarmee ik mij specifiek in dit thema heb gespecialiseerd."

Ik ben graag vooraf duidelijk in wat je van mij kunt verwachten en wat niet; veiligheid en eerlijkheid, vind ik heel belangrijk. In mij vind je een mens die kundig en betrokken is en tevens ook gezelligheid en warmte biedt.

Zie mij als NVO-pedagoog 1 mei 2018: https://ikkanhet.nl/pauline-het-directe-is-vaak-te-pijnlijk-en-te-groot/

In het december(2017) nummer van het blad keerpunt staat een artikel genaamd "Een schatkist aan beeldende en creatieve interventies". Mocht je deze willen teruglezen klik dan hier.

Ben je verder geïnteresseerd in mij dan kun je informatie vinden op mijn Linked-in pagina of gewoon even bellen (zie contactpagina).”